head-bg

  • /media/dezenfekte2.jpeg
18 Mayıs 2020

Tüm dünyayı etkileyen pandemi döneminin başlangıcında 15 Mart 2020 tarihinden itibaren tüm tesislerimizi nano gümüş katkılı solüsyonla dezenfekte ettikten sonra düzenlemelerimizi yaparak kapattık ve belirsizlik dönemi için antrenman programları oluşturarak sporcuların bireysel evde egzersiz yapmasını istedik. 

Sürecin uzayacağı belli olduktan sonra uzaktan canlı video antrenmanlarımızı devreye aldık ve antrenör eşliğinde online çalışmalara başladık. Ayrıca ünlü milli sporcularla online söyleşiler organize ederek sıkıldığımız günlerde sporcularımıza moral verdik. Devam eden süreçte uzaktan canlı eğitimlere devam edecek, yaz döneminde biraraya geleceğimiz kısa süreli ve daha az sporcuyla programlarımızı uygulayacak, Ağustos ayından itibaren takım sporcularıyla yeni sezon için antrenmanlara başlayacak, Eylül ayıyla beraber ise minik spor okulu sporcularımızla salonlarda buluşacağız. Online antrenmanlarımız ise spor salonlarına geçeceğimiz döneme kadar formumuzu korumaya yönelik olarak devam edecektir.

Temmuz ayıyla birlikte gelişmeleri haftalık takip ederek sağlık bakımından hiçbir sporcumuzu, ailelerini, antrenörlerimizi, idareci kadromuzu ve bizimle çalışan personelimizi riske atmadan karar verecek ve en doğru zamanda tesislerimizde yeniden biraraya geleceğiz. Biraraya geldiğimiz dönemde ise aşağıda aldığımız önlemleri uygulayacak, bu kuralların takipçisi olacağız.  

Ali Peçen Sportif Eğitim Merkezleri (SEM)'nde hijyen önlemlerimizi en üst seviyeye çıkarmış bulunmaktayız, tüm sporcularımız ve ailelerinden de destek bekliyoruz.

1. Tüm antrenörlerimizin, sporcularımızın ve ziyarete gelenlerin ateşi ölçülerek bir forma kaydedilmesi!
2. Tüm teknik ve idari ekibimizin gerektiğinde maske ile çalışması!
3. Çalışma arkadaşlarımızın Covid-19 hakkında güncel olarak bilgilendirilmesi, el hijyeni, öksürük ve hapşırma kurallarının hatırlatılması, idareci, menajer ve antrenör düzeyinde tüm sporculara ve çevremize örnek olunması!
4. Tüm ekipmanlarımızın, yüzeylerin, topların, sporcu kullanım ve dokunma alanlarının düzenli dezenfekte edilmesi!
5. Dezenfektan kullanımı için hijyen noktalarının oluşturulması!
6. Antrenmana gelişten itibaren tesislerimizde herkes tarafından sosyal mesafe kuralına uyulması ve sporcuların antrenman düzeninin, küçük gruplar ve bireysel şekilde, içiçe geçmeyecek tarzda programlanarak uygulanması!
7. Salonlarımızda antrenman yapacak sporcu sayısının azaltılması ve tesislerin sürekli doğal yolla havalandırılması!
8. Sezon başı antrenmanlarımızın elverdiği ölçüde açık havada uygulanması!
9. Velilerin spor salonuna alınmaması, açık havada misafir edilmesi, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyumun sağlanması!

Yakında yine salonlarda birlikte mücadele etmek ve birlikte takım olmak için sabırsızlanıyoruz.

Planlamalarımız ve değişen koşullar hakkında sizleri bilgilendireceğimizi belirterek, hepimize sağlıklı günler diliyoruz.  

Son Maçlar
ABONE OL
Haberler ve ürünler hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen başvurunuz.