head-bg

  • /media/Voleybol_okulu_kay%C4%B1t.png
31 Temmuz 2020

Voleybolumuza, antrenörlerimize ve takım arkadaşlarımıza yarından itibaren kavuşuyoruz....

Ataşehir Voleybol, Tofaş Voleybol ve Esatpaşa Hido Basketbol başlıyor 4 Ağustos'tan itibaren başlıyor. Tofaş Basketbol Okullarımız ise yakında antrenmanlarına başlayacak.

KURALLARIMIZ VE AĞUSTOS AYI ANTRENMAN GÜN VE SAATLERİMİZ AŞAĞIDA AÇIKLANMIŞ OLUP
TÜM SPORCULAR, ANTRENÖRLER, ÇALIŞANLAR TARAFINDAN UYULMASI VE TAKİP EDİLMESİ ZORUNLUDUR.

*Tesislerdeki alanlar ve kullanılan malzemeler düzenli olarak dezenfekte edilecektir. Malzemeler mümkün olduğunca kişiye özel olacaktır. Sporcularımızdan varsa atlama ipi ve güç lastiklerini her zaman çantalarında getirmelerini istiyoruz.
*Antrenmanlara gelirken mümkünse toplu taşıma kullanmadan ailenizin özel aracıyla ulaşımı sağlayın. Servis talebiniz olursa Takım Menajerine bilgi veriniz. Servis hareket ve dönüş noktamız Zübeyde Hanım salonumuzun arka sokağı olacaktır.
*Antrenmanda ve soyunma odalarında mesafeye dikkat edilecektir. 3 adet soyunma odamız olup, sporcular dengeli dağılacak, kısa zamanda çantalar bırakılıp çıkılacaktır. Varsa soyunma odası dolapları kullanılmayacaktır.
*Antrenman alanlarında giriş ve çıkışlar birbiriyle çakışmayacak şekilde düzen takibi yapılacaktır ve birkaç noktada el hijyen ünitesi bulunacaktır. Kendi su şişenizi, kişisel havlu ve mendilinizi yanınızda bulundurunuz. Açık hava antrenmanı için şapka ve yedek penye getirmeyi unutmayınız.
*Antrenör, sporcu, tesis çalışanları arasındaki fiziksel mesafe korunacak olup antrenörler ve çalışanlar maske veya siperlik takacaktır. Sporcular ise antrenman dışındaki her an maskeli olacaktır. Sporcular antrenmanı maskesiz yapacaktır.
*Velilerimiz spor salonu içine alınmayacaktır, açık havada yapılan antrenmanlarda bahçede düzenlenmiş veli bekleme alanlarında mesafeye uygun şekilde bekleyebilirsiniz.
*Sporcuların ateşi evde, antrenör ve çalışanların ateşi ise tesiste ölçülecek olup, ateşi olan veya semptom gösteren sporcu antrenmana getirilmemelidir.
*Tesislerimizde şüpheli bir kişi için izolasyon alanı belirlenmiş olup, hastaneye sevk prosedürü uygulanacaktır.
*Antrenmanlarımızın içeriği geçişlere en az izin verecek şekilde mesafe gözetilerek oluşturulacaktır.

*Antrenmanlarımız şimdilik sadece haftaiçi Salı ve Perşembe günleri 2 gün olarak planlanmıştır.
AĞUSTOS AYI İÇİN ANTRENMAN YERİ:
Ataşehir, Yeni Çamlıca, Şehit Haşim Usta İ. H. Ortaokulu Spor Salonu
Konum talep ederseniz paylaşılacaktır. Geçici olarak bu tesisimizde, Eylül ayından itibaren ise Zübeyde Hanım Spor Salonumuzda antrenmanlarımıza devam edeceğiz.

Program aşağıdadır;

2004-2005 DOĞUMLU SPORCULAR;
SALI-PERŞEMBE
Saat: 17.00-18.15

2006-2007 DOĞUMLU SPORCULAR;
SALI-PERŞEMBE
Saat: 18.30-19.45 (AÇIK ALANDA)

2008-2009-2010 DOĞUMLU SPORCULAR;
SALI-PERŞEMBE
Saat: 18.30-19.45 (SPOR SALONU)

*SERVİS KONUSUNDA TALEP BİLDİREN VELİLERİMİZLE ÖZELDEN HABERLEŞİLEREK ÇÖZÜM ÜRETİLECEKTİR.

Tüm sporcularımıza yeni sezonumuzda başarılar diliyoruz.

Son Maçlar
ABONE OL
Haberler ve ürünler hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen başvurunuz.