head-bg

  • /media/1_38MpuER.jpg
14 Ocak 2019

We are the champion with our U14 Team!

IN INTERNATIONAL ISTANBUL CUP VOLLEYBALL TOURNAMENT, 

ORGANİZATÖRÜ OLDUĞUMUZ ve ALTYAPILARDA ULUSLARARASI ANLAMDA TÜRKİYE'DE İLK KEZ DÜZENLENEN ISTANBUL CUP TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI'NDA U14 TAKIMIMIZLA ŞAMPİYONLUK ELDE ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ. 

12 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’da başlayıp 18.00’de bitecek grup maçlarının ardından Pazar günü saat 12.00’de oynanan finallerle son bulan turnuvamızda, Sırbistan’dan U14 ve U16 takımlarıyla 6 Türk takımı da katıldı. 

Takımlar, 2 sahada 3 set üzerinden oynanan toplam 18 karşılaşma sonunda gruplarındaki sıralamaya göre diğer grupta aynı sıradaki takımlarla şampiyonluk ya da üçüncülük mücadelesi verdi.

Turnuvada mücadele eden tüm sporculara teşekkür sertifikası verilirken, dereceye giren takımlar kupalarını ve madalyalarını aldı. 

Turnuva boyunca bir komite tarafından izlenen tüm oyuncular arasından seçilen en teknik oyuncu, en iyi hücumcu, en iyi pasör ve en iyi orta oyuncuya AP Sportif Spor Kulübü logolu destekçi firma CHIPOLO tarafından kaybolan herhangi bir eşyanızı bulmanıza yardımcı akıllı takip cihazı hediye edilerek ödüllendirildi. 

Turnuvada en iyi smaçör seçilen oyuncumuz Zeynep Selin Çiçekçi'de ödülünü genel direktörümüz Ali Peçen'in elinden aldı ve kulübümüze mutluluk yaşattı. 

Oyuncumuzu ve şampiyon olan takım arkadaşlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

Son Maçlar
ABONE OL
Haberler ve ürünler hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen başvurunuz.