head-bg

  • /media/voleybol_ba%C5%9Fl%C4%B1yoruz_Z5QYMEc.png
29 Haziran 2020

Gençlik Spor Bakanlığı, İstanbul İl Gençlik Spor Müdürlüğü'nün spor okullarının ve altyapı kulüplerinin yaz dönemi ve yeni sezon antrenmanlarına başlayabileceğine dair izin yazısı tarafımıza ulaştığında antrenmanlarımıza aldığımız tedbirlerle başlamış olacağız. 

Antrenmanlarımız, Türkiye'nin altyapıya en çok önem veren kulübü Tofaş Spor Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile Ataşehir'de Tofaş Spor Okullarımızda basketbol ve voleybol branşlarında, kulüp takımlarında ise Ali Peçen Sportif ile voleybol branşında Ataşehir bölgesindeki 3 lokasyonda da başlayacaktır. 

İlk antrenman başlangıç tarihimizi, izin verilmesi durumunda 5 Ağustos Çarşamba saat 17.00 olarak belirledik. Açık hava ve salon düzenlemesi şeklinde organize edilen antrenman planlarımızı başlangıçta haftada 2 gün ve kendi yaş gruplarında yapıyor olacağız. 

Ataşehir'de bulunan okul tesisimizin lokasyonunu sizlerle yakında paylaşacağız. Sizler de takımlarımızın voleybol ve basketbol antrenmanlarına başlayacağı tarihi ve lokasyonları öğrenmek için bizi arayabilir, aşağıdaki whatsapp numaralarımıza iletişim halinde kalmak için mesaj notu veya ön kayıt mesajı gönderebilirsiniz. 

WhatsApp: 0545 965 20 75
Kulüp Tel: 0216 510 05 05

Son Maçlar
ABONE OL
Haberler ve ürünler hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen başvurunuz.