head-bg

  • /media/acik_hava.jpeg
03 Ağustos 2017

Antrenmanlarımızın ilk haftasını koşu ve çabukluk ağırlıklı çalışmalarla tamamladık.

Ağustos ayı boyunca aşağıdaki şekilde planlandığı gibi çalışmalarımız devam edecek. Açık hava antrenman sahamızı bize ulaşarak öğrenebilirsiniz.

1. grup Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sabah 09.00 ve ilk haftadan sonra belirtilen günlere böleceğimiz gruplar şeklinde yapılacaktır.

2. grup antrenmanları Çarşamba akşam 17.00 ve Cumartesi-Pazar sabah 09.00'da yapılmaktadır.

Açık havada kuvvet ve top teknik çalışmaları olacağından, şapka, ilave penye, su gibi gerekli malzemeleri unutmayınız. Antrenmanlar yaklaşık 1,5 saat sürecek ve Ali Peçen hocamız ile kondisyonerimiz eşliğinde yapılmaktadır. 
Maç dönemi başlamadan önce takım çalışmaları ve hazırlık maçları yapılacağından sezona güçlü bir şekilde girmek için bu dönemi çok iyi değerlendirmeliyiz.

Bildiğiniz gibi FMV IŞIK SPOR KULÜBÜ’nün de Voleybol koordinatörü ve A Bayan Takımı antrenörü olarak Ali Peçen hocamız liderliğinde, kendi kulübümüz AP Sportif Ataşehir sporcularına da gelecekte Türkiye 2. Ligi’nde mücadele etmekte olan FMV IŞIK Spor Kulübü’nde oynayabilme ve daha üst seviyeler için kendini gösterebilme şansını veriyoruz. Herkes için bu yol açıktır. Sabırla ve inatla kendinizi göstermenizi, disiplinle ve ciddiyetle antrenmanlarda çalışmanızı bekliyoruz. Bu konuda sporcularımıza elimizden gelen desteği veriyor olacağız.

Son Maçlar
ABONE OL
Haberler ve ürünler hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen başvurunuz.