head-bg

  • /media/Bro%C5%9Fur_son_AP_2018.jpg
31 Temmuz 2020

Güzel haber nihayet ulaştı.
Spor Bakanlığı tarafından bize ulaşan izin yazısına istinaden 4 Ağustos'tan itibaren çalışmalara başlayacağımızı duyurmak isteriz.

Ataşehir'de bu dönemde geçici süre çalışacağımız spor salonumuz ve bu salonun açık hava sahaları Ataşehir merkeze 5 dakika mesafede olup uygun şekilde düzenlenmiştir.
Eylül ayından itibaren okullar açılınca ise eski salonumuza tekrar geçiş yapacağız.

Mevcut durumu değerlendirdiğimiz düşüncelerimizi aşağıda 5 maddede sizlerle paylaşmak ve idari olarak durduğumuz noktayı açıklamak isteriz.

1. Türkiye ve dünyada pek çok ünlü sporcu ve antrenör hastalığı kaptı ve sorunsuz bir şekilde atlattılar.

2. Spor stresi azaltır, vücut direncini arttırır. Birlikte aldığımız önlemler ve öncelikle bireysel olarak taviz vermeden uygulayacağımız kurallar sayesinde, sokaktaki günlük hayattan daha güvenli bir ortamı hep birlikte yaratarak spordan daha fazla uzak kalmamıza gerek olmadığını düşünmekteyiz.

3. Bu süreçte şüpheli bir durumla karşılaşırsak hiç gizlemeden sizlerle paylaşımda bulunacak, sporcu, antrenör, tesis çalışanlarına test ve izolasyon uygulanmasını sağlayacak, sağlık bakanlığının belirlemiş olduğu prosedürleri takip ederek süreci geçirecek ve şüpheli durumun bittiğinden emin olduktan sonra tekrar başlayacağız. Bu anlamda şüpheli bir durumu olan ya da temasta bulunmuş olan kişilerin açık yüreklilikle hemen bizleri bilgilendirmesi çevremizin sağlığı ve yayılımın önlenmesi için çok önemlidir.

4. Hastalığın nerede kapılmış olduğu belli değildir. Belki toplu halde gittikleri bir alışveriş merkezinden, belki bir kafeden, belki bir kuaförden, belki dışarıdaki arkadaş gruplarından. Dolayısıyla hastalığı antrenman yaparken almış gibi bir tutum içinde olmayacağız.

5. Aileleri ve çevremizi “neden çocuğunuzu gönderdiniz veya neden geldiniz?” şeklinde eleştirmek doğru olmayacaktır. Hekimlerimiz ve hastanelerimiz tarafından hastalığa yaklaşım ve tedavi şekilleri öğrenilip süreçler iyi yürütüldüğünden, vakaların neredeyse tamamında hastalık sorunsuz atlatılmaktadır.

Aldığımız önlemleri ve sizlerle birlikte uygulayacağımız kuralları ise bir sonraki mesajımızda paylaşacak, tedbirlerimizle ve sokaklardan daha güvenli şekilde dünyanın en güzel sporlarından çok özlediğimiz voleybolumuza artık döneceğiz.

Son Maçlar
ABONE OL
Haberler ve ürünler hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen başvurunuz.