head-bg

  • /media/D%C4%B0D%C4%B0M_2022_YAZ%20KAMPI_2.png
17 Nisan 2022

YAZ VOLEYBOL KAMPIMIZ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI.

Bu sezon yaz döneminde hem kendi sporcularımız hem de 2004-2011 arası doğumlu sporculara sahip takımlar için düzenlediğimiz “ASIA VOLLEYBALL CUP, DİDİM TURNUVASI”,  19-23 Haziran 2022 ve ikinci dönem 26-30 Ocak 2022 (Pazar giriş-Perşembe çıkış) tarihlerinde 5 yıldızlı otel konforundaki, kendine ait plajı bulunan deniz-kum-plaj voleybolu sahaları konumlu Ankara Üniversitesi Didim Örsem tesislerinde yapılacaktır.

ANKARA ÜNİ., DİDİM ÖRSEM SOSYAL TESİSLERİ- Tam pansiyon hizmeti

Ankara Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Didim ÖRSEM Tesisi, açıldığı günden bugüne Türkiye ve dünyadan birçok misafir ağırlamış olup; ulusal ve uluslararası kongreler, öğrenci toplantıları ve yaz kampları gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapmıştır.

Tesis, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, kongre salonları, denize sıfır konumuyla, yemyeşil doğası, berrak denizi ve onlarca koyu bulunan eşsiz güzellikteki Akbük’e 15 km, dünyaca ünlü Apollon Tapınağı’na 9,5 km ve Bafa Gölü’nde bulunan Herakleia Antik Kenti’ne 20 km mesafede bulunmaktadır

Konaklama: 3 kişilik odalarda, tam pansiyon konseptinde olacaktır. Kalınacak oda konumu ve odalara yerleşim ile ulaşım planlaması organizasyonumuz yetkisindedir. İstanbul’dan gelecek takımlar için otobüs ile ulaşım sağlanacak olup, takımların tesislerinden sporcuların otobüslere yerleşimi, otele hareket planı ve aynı şekilde dönüşte otelden spor salonumuza kadar tüm süreçler organizasyonumuz vasıtasıyla tarafımızdan planlanmış ve fiyatlamaya dahil edilmiştir.

Kamp tarihleri, daha fazla sporcuya ve takıma katılım imkanı verebilmek için 2 dönem olarak düzenlenmiştir. Diğer takımlarla eşgüdüm sağlayabilmek amacıyla belirtilen iki dönemden biri tercih edilebilecektir. Voleybol takımlarına sahip basketbol branşı olan kulüpler 2. dönemi tercih edecek ve basketbol takımlarını da getirerek düzenlenen basketbol turnuvasında yarıştırabileceklerdir.

Detaylı bilgi ve başvuru için bizimle irtibata geçmenizi, kulüp adı ve yetkili bilgisi ulaştırmanızı rica ederiz.

ali peçen voleybol yaz voleybol kampı

Son Maçlar
ABONE OL
Haberler ve ürünler hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen başvurunuz.